A început primul curs din proiectul „Şanse egale pe piaţa muncii”

1.KURZUS szoc gondozo 2014 okt_2Luni, 13 octombrie a început primul curs de lucrător social, organizat în cadrul proiectului întitulat „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, derulat de Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare în parteneriat cu Asociaţia Caritas Catolica Oradea şi Asociaţia Caritas Alba Iulia.
Cursul gratuit are o durată de 8 ore pe zi, la care participanţii au parte atât de teorie, cât şi de practică ceea ce vor face în cadrul instituţiilor asociaţiei Caritas Catolica.
După finalizarea cursului, fiecare participant va obţine un certificat de absolvire recunoscut de către ţările membre ale Uniunii Europene.
Următoarele cursuri – respectiv cel de îngrijitor bătrâni, agent de curăţenie şi de babysitter – vor avea loc în primele luni ale anului viitor.
Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, contactaţi următoarele numere de telefon: 0259/411-156, 0745/516-101, sau scrieţi-ne pe adresa de email: nagy.andrea@caritascatolica-oradea.ro.
Mai mult: www.crisana.ro/stiri/social-15/primul-training-a-luat-startul-ieri-cursuri-de-calificare-pentru-persoane-defavorizate-148759.html