Acţiunea “Pită unsă” continuă

În anul 2014 în cadrul acţiunii „Pită unsă” dorim să sprijinim în mod regulat nevoiaşii care trăiesc la periferia oraşului, zona Episcopia Bihor, beneficiarii cantinei sociale şi al Centrului Social de Urgentă şi Adăpost de Noapte din Oradea.
Acţiunea este susţinută de Caritasverband Passau din Germania cu scopul de a sprijini cu produse alimentare nevoiaşii marginalizaţi, acordând o atenţie deosebită, mai ales în lunile de iarnă, dar nu numai.
În luna februarie pentru a doua oară am vizitat beneficiarii azilului de noapte din Oradea, împreună cu directorii asociaţiei Caritas Catolica – Abate paroh Rajna József, Kiss Károly şi coordonatorul cantinei sociale, Szabó Márta.
Pachetele pregătite de angajaţii cantinei sociale cu această ocazie au avut următorul conţinut: pentru fiecare persoană 2 sandwich (hot-dog), ceai, fructe şi biscuiţi.
Deasemenea la vizitarea nevoiaşilor, ne-au însoţit sponsorii organizaţiei SOEB din Olanda, şi anume familia Beukenkamp şi domnul Hans Steenbergen. Mai mult: www.crisana.ro/stiri/eveniment-14/mancare-si-rugaciune-la-azilul-de-noapte-din-oradea-pita-unsa-de-nemti-pentru-saracii-nostri-142990.html

Comments are closed.