Anunţ pentru formatori proiecte

Stimați colaboratori și viitori colegi!

În cadrul proiectului POSDRU „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii” există o oportunitate de muncă unică pentru toți cei care dețin deja calificarea de formator. Cei interesați au șansa de a contribui la crearea egalității de șanse și de gen pe piața muncii prin participarea ca formatori la următoarele cursuri: lucrător social, babysitter, îngrijitoare bătrâni domiciliu, agent de curăţenie de clădiri şi mijloace de transport.

Cerinţe minime

-          Diplomă de formator (cei care dau examen în septembrie vor primi adeverințe)

-          Minimum 3 ani de experiență generală (inclusiv voluntariatul dovedit cu adeverință)

-          Studii superioare

-          Cunoașterea limbii române

*Criteriile enumerate mai sus sunt obligatorii

Documente cerute:

-          Scrisoare de intenție

-          Copie a actelor care atestă vechimea în muncă și calificările (de formator și studii superioare) deținute.

Chestionar:

Pe lângă actele cerute, rugăm toți candidații să listeze și să completeze manual chestionarul atașat. Chestionarul completat va fi predat la întâlnirea din data de 22 septembrie 2014

Întâlnirea candidaților:

Pe data de 22 septembrie  de la ora 15,00 în Centrul Sfânta Elisabeta va avea loc o întâlnire cu organizatorii cursurilor pentru candidați. La întâlnire sunt invitați toți cei care au depus documentele cerute și îndeplinesc cerințele minime enumerate mai sus. În cursul întâlnirii vor fi abordate teme legate de organizarea și programul cursurilor, modulele și curricula dar și întrebările, disponibilitatea și nevoile candidaților. Interpretarea datelor și selecția formatorilor va avea loc în perioada de după întâlnire.

Informaţii suplimentare legate de cursurile de calificare:

Informații privind planul de pregătire și locația cursului sau modulele și competențele predate le puteți obține din documentele atașate. Standardele ocupaționale aferente cursurilor le puteți accesa prin următoarele linkuri:

-          Lucrător social: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/Lucrator%20social_00.pdf

-          Babysitter: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/Baby%20Sitter_00.pdf

-          Agent de curățenide clădiri şi mijloace de transport: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/ag-curatenie.pdf

-          Îngrijitoare bătrâni la domniciliu: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/ingrijitor%20batrani%20si%20copii%20la%20domiciliu.pdf

Documente ateşate:

grafic de formare