Autoturism nou pentru vârstnici donat de StNedRom

DSC00558Rezidenţii cu probleme locomotorii din Căminul de bătrâni  Sf. Martin, de astăzi se bucură de comoditatea unui mijloc de transport adecvat, din bunăvoința asociaţiei olandeze Stichting Steuengroep Nederland Roemenie, reprezentată de vechii noştri prieteni şi sponsori Jan şi Coby Willemsen, care au donat instituţiei noastre, o autoutilitară nou-nouţă.

Până acum, angajaţii căminului foloseau pentru transportul bolnavilor un autoturism Daewoo Tico uzat, care era mult prea neîncăpător pentru a transporta scaune cu rotile, cadre de mers sau alte accesorii asemănătoare, dar şi prea vechi pentru a mai funcţiona ca lumea.

Prin bunăvoinţa partenerilor noştri olandezi, parcul nostru de maşini s-a îmbogăţit cu o Dacia Dokker nou-nouţă, cu uşile din spate glisante şi spaţiu interior suficient, ideal pentru transportul vârstnicilor cu dificultăți locomotorii.

Dorim să exprimăm încă o dată, mulţumiri din suflet sponsorilor noştri olandezi, inclusiv din partea vârstnicilor din cămin, care vor fi adevăraţii beneficiari al noului autovehicul. Asociaţia olandeză cu mulţi ani în urmă şi-a fixat ca scop, îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a îngrijiţilor vârstnici din România, iar acest mijloc nou de transport este un nou rod al muncii asidue şi devotamentului lor.