Bal mascat la Căminul de bătrâni Sf. Martin

alarcosbal 2Miercuri, 15 februarie, au reînviat obiceiuri de carnaval la Căminul Sf. Martin. Cu concursul formaţiei Kiss Music Band, vârstnicii rezidenţi au avut parte de o distracţie pe cinste.

Pregătirile au început încă înainte de masă. Încăperile s-au umplut de aroma gogoşilor proaspeţi. Unii au ajutat la decorarea sălii de mese, iar alţii alegeau dintre costume şi măşti. Erau persoane care deja cu o zi înainte, se interesau febril, dacă va fi sau nu, şi anul acesta tombolă?

Balul a fost deschis cu o urare rostită de rezidentul nenea Kalman. Din repertoriul muzical nu au lipsit cunoscutele arii din operete, toată lumea s-a asociat în a cânta, iar rezidenţii care au avut poftă de dans, au ieşit pe ring, pentru un tangou, vals sau chiar ceardaş.

În a doua jumătate a balului, a predominat cântatul în comun, apoi s-au consumat gogoşii şi a venit şi rândul tragerii la tombolă. Rezidenţii s-au întors în camere nu doar ţinând în mâini micile trofee câştigate, dar şi cu voie bună, zâmbet pe buze, şi cântece în suflet. Astfel a luat sfârşit petrecerea carnavalului din acest an.

Galerie foto