Colecta Sf. Elisabeta pentru ajutorarea copiilor

Szt Erzsebet gyujtes 2018 - BZiua Mondială a Săracilor reprezintă un mic răspuns din partea bisericii către oamenii nevoiași din întreaga lume, asigurându-le că strigătele lor sunt auzite.” (Papa Francisc)

Duminică, 18 noiembrie 2018, în bisericile romano-catolice ale Diecezei Oradea va avea loc colecta de ziua Sfânta Elisabeta, în favoarea copiilor aflați în dificultate. Pe lângă colecta din biserici, donaţiile se pot preda şi la sediul asociației, (Str. Piața Ion Creangă, nr 2, Oradea), în fiecare zi lucrătoare între orele  8.00–14.00.

Vă reamintim, că în anul precedent, prin sprijinul credincioșilor, Asociația Caritas Catolica Oradea a putut hrăni de două ori mai mulți nevoiași pe timpul iernii. La colecta din 2017, pe lângă catedrală şi alte 64 de parohii romano catolice din dieceză, a participat şi o parohie reformate din judeţ.

Și anul acesta sunt așteptați oameni de suflet și instituții să contribuie la colectă, ca să facem sărbătorile mai fericite pentru copii!