Concert terapeutic la Căminul Sf. Martin

concert terapeutic 1În ziua de 26 iunie 2017 Uniunea Femeilor Bihor a organizat în colaborare cu Duo Varadiensis 1985 un concert de muzică clasică cu scop terapeutic în Căminul de bătrâni Sf. Martin, administrat de Asociația Caritas Catolica Oradea. Artițtii invitați Lucian Malița la vioară și Thurzó Sándor József la violă au prezentat un program artistic bogat: Curtis, Roberto Farias, Ewerton, Santos Silva, C. Porumbescu, Maria von Paradis, Schubert Ave Maria etc.

Concertul s-a desfășurat în prezența persoanelor vârstnice din Căminul de bătrâni Sf. Martin, Asociația Caritas Catolica Oradea, cărora le-au făcut o surpriză plăcută. Acțiunea muzicală și-a atins scopul și din punct de vedere religios și meloterapeutic.

Rezidenții și angajații căminului s-au bucurat de evenimentul organizat și mulțumesc tuturor organizatorilor.

Sub egida Uniunii Femeilor din județul Bihor, prin reprezentanta asistenta Ciupa Valeria, în strânsă colaborare cu școli și grădinițe din Oradea conform contractelor de colaborare cu unitatea noastră s-au desfășurat diferite activități binefăcătoare în repetate rânduri  din anii anteriori pentru beneficiarii Căminului de Bătrâni Sf. Martin, Oradea, str. Bumbacului Nr. 1. : diferite desene executate de copii și alte acțiuni benefice pentru vârsta a treia.