Creştem calitatea serviciilor

improving 4

Săptămâna trecută, am avut din nou prilejul de a-i întâlni pe prietenii şi sponsorii noştri dragi, Coby şi Jan Willemsen de la Steuengroep Nederland Roemenie (StNedRom), cu această ocazie având loc şi un important schimb de idei. Partenerii noştri olandezi au acceptat cu multă dăruire, să împărtăşească cu noi cunoştinţele lor profesionale şi să ne acorde sprijin în proiectul care vizează dezvoltarea serviciilor bucătăriei centrale.

Ei ne vizitează la fiecare două luni, şi lucrăm împreună la optimizarea muncii de la bucătărie şi la adaptarea alimentaţiei în funcţie de nevoile speciale ale diferitelor grupuri de consumatori-beneficiari (elevi din internat, vârstnici, oameni fără adăpost, respectiv bolnavii la pat şi cei suferinzi de demenţă) cărora le asigurăm meniul.

Această dezvoltare impune cooperarea dintre numeroase persoane care lucrează în domenii diferite, astfel că suntem deosebit de recunoscători pentru ajutorul moral, intelectual şi nu în ultimul rând material, oferit de Coby şi Jan.