Doi prieteni buni ne-au părăsit la sfârșitul anului trecut

Paus Franciscus ontvangt Marie Jóse SpijkersCu inima îndurerată şi plină de recunoştinţă, ne luăm rămas bun de la sora Marie Jose Spijkers, asistentă a Căminului de bătrâni Simeonshof din Boxtel, în cadrul congregaţiei Schwester aus Spanien von Obreras de la Cruz, care împreună cu stimatul nostru partener Peter van der Ven, timp de mulţi ani a organizat strângerea de fonduri pentru ajutorarea îngrijiţilor Caritas Catolica Oradea. Dumnezeu să o răsplătească pentru munca sa plină de abnegaţie, prin care a contribuit la micşorarea suferinţelor multor nevoiaşi. Îi vom păstra vie memoria! În fotografia alăturată, o vedem împreună cu papa Francisc.

veres kovacs attila

Colectivul Caritas Catolica şi rezidenţii căminului Sf.Elisabeta, cu adâncă mâhnire au aflat trecerea în nefiinţă al pastorului reformat Veres Kovacs Attila. Cu neţărmurită recunoştinţă pentru serviciile aduse de ani buni unei instituţii catolice, păstrând cu pietate amintirea cuvântărilor emoţionante şi de excepţională sonoritate, ne exprimăm adânca noastră compasiune familiei îndurerate, văduvei Valika şi mamei , tanti Zsuzsa.