Két jó barátot is elbúcsúztattunk 2017 végén

Paus Franciscus ontvangt Marie Jóse SpijkersHálás szívvel búcsúzunk Marie Jóse Spijkers nővértől, aki a holland Boxtel-i Simeonshof Idősek Otthonában szolgált betegápolóként a Schwester aus Spanien von Obreras de la Cruz kongregáció keretében és kedves partnerünkkel, Peter van der Ven-el közösen sok éven át gyűjtéseket szervezett a nagyváradi Caritas Catolica ellátottjainak megsegítésére. Isten fizesse meg áldásos munkájáért, mellyel sok rászoruló szenvedéseit enyhítette. Emlékét megőrizzük. A mellékelt képen a nővér Ferenc pápával látható.
veres kovacs attila

A Caritas Catolica munkaközössége és a Szent Erzsébet Idősotthon lakói mély megrendüléssel vették tudomásul nagytiszteletű Veres Kovács Attila református lelki pásztor hirtelen eltávozását. Nem szűnő hálával a katolikus intézményben tett többéves szolgálatáért, örökre szívünkbe zárva alakját, mélyen megindító beszédeit és kivételes orgánumát, őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak – özvegyének Valikának és édesanyjának Zsuzsa néninek.