Duminica bucuriei sărbătorită împreună la Tulln

Preotul parohiei Sf. Severin din Tulln (Austria), Dr. Reginald Ejikeme și părintele Rajna Jozsef directorul Asociației Caritas Catolica au celebrat împreună la Tulln sfânta slujbă de Duminica Bucuriei în data de 15 decembrie 2019.

DSC_0010

Parohia Sf. Severin din Tulln sprijină financiar serviciul de îngrijire la domiciliu din Oșorhei de mai bine de 14 ani continuu, contribuind la tratarea a sute de pacienți bătrâni și bolnavi. Parteneriatul a fost inițiat de diaconul Peter Zidar și dezvoltat de preotul Anton Schwinner dealungul anilor, iar după ce dânsul a intrat în pensie în septembrie anul trecut, ștafeta a fost preluată de preotul de origine nigeriană Dr. Reginald Ejikeme, care a asigurat continuitatea sprijinului oferit la Oșorhei. Cei din Tulln au mai sponsorizat și căminul de copii din Sâniob, care a fost înființat de Caritas Catolica, dar mai târziu a devenit o instituție sine stătătoare.

La vizita în Tulln de Duminica Bucuriei a participat și d-na Zita Varga coordinatorul serviciului de îngrijire la domiciliu, d-na Ilona Hegedus referent extern, d-nul Jozsef Dunai director executiv, și diaconul Peter Zidar.

”Suntem foarte bucuroși că am putut sărbători împreună cu prietenii noștri din Austria. Dorim să menținem acest parteneriat, fiind că doar prin sprijinul sponsorilor externi și interni suntem capabili să ajutăm sărmanii diecezei” – a declarat părintele Jozsef Rajna.

DSC_0004IMG_3399