Elevii au grădinărit la căminul de bătrâni

idosotthonban 1Pe lângă orele educaționale și de sport, programul Școala altfel oferă posibilitatea liceenilor de a face ceva bun pentru nevoiași și pentru comunitate. Anul acesta peste 50 de elevi din Liceul Teoretic Ady Endre din Oradea au ales să înfrumusețeze  grădina Căminului de bătrâni Sf. Elisabeta din cadrul Asociației Caritas Catolica Oradea. Tinerii din clasele IX–XII. coordonate de profesorii Nândrean Enikő, Takács Péter și Cseke Sándor, au dat dovadă de spirit civic și dedicație, și au muncit din greu sub cerul senin.

„Pentru mine e foarte important să ajut oamenii nevoiași. Îmi place să fac bine, fiind că știu că în situație inversă și eu m-as bucura dacă cineva m-ar ajuta. De aceea am ales acest program. M-am simțit bine, nu am obosit de loc, și am mai și ajutat pe alții. A fost cea mai bună opțiune” – ne-a declarat Adrienn Molnár, elevă în clasa X.A. La sfârșitul activității voluntarii au fost serviți cu un ceai cald și prăjitură în incinta căminului.