Gogoşi de carnaval pentru beneficiarii cantinei sociale Caritas

Asociaţia Caritas Catolica Oradea în anul 2014 sub coordonarea cantinei sociale organizează acţiunea „Pită unsă” pentru a sprijini regulat peroanele nevoiaşe. Acţiunea este susţinută de Caritasverband Passau din Germania cu scopul de a sprijini cu produse alimentare nevoiaşii marginalizaţi, acordând o atenţie deosebită, mai ales în lunile de iarnă, dar nu numai.
Scopul acţiunii în data de 04.03.2014 este asigurarea şanselor egale şi urmăreşte socializarea şi dezvoltarea autonomiei a tinerilor cu Sindrom Down în activităţile zilnice.
Obiectivul acţiunii – constituie organizarea şi derularea unei activităţi comune cu Asociaţia Down din Oradea, pentru creşterea şanselor de integrare a tinerilor cu Sindrom Down. Cu ajutorul angajaţilor Caritas, tinerii au oferit gogoşi de carnaval pentru beneficiarii Caritas, cu ocazia Lăsata Secului pentru Postul Sfintelui Paşti. Evenimentul s-a desfăşurat la sediul cantinei sociale (str. Şirul Canonicilor nr. 15), cu participarea Exc.Sale Böcskei László –episcop diecezan.
Mai mult: www.crisana.ro/stiri/social-15/tinerii-cu-sindrom-down-dau-mancare-nevoiasilor-de-la-bolnavi-pentru-saraci-143133.html