În memoria fostului contabil șef

Dallos Laszlo - sepiaColectivul de muncă al asociaţiei Caritas Catolica Oradea a aflat cu îndurerare decesul survenit ieri dimineaţă al fostului contabil-şef  DALLOS LÁSZLÓ. Dumnealui a fost solicitat să conducă contabilitatea Caritasului Romano Catolic, într-o perioadă grea, când încă nu existau nici reglementări legale privind activitatea organizaţiilor non-profit. A fost un colaborator cu vaste cunoştinţe profesionale, precizie şi exigenţă, care s-a achitat cu răspundere şi dăruire de atribuţiile de serviciu. În perioada 2003 -2010 a pus bazele şi a perfecţionat contabilitatea Caritasului instituţionalizat. Eforturile sale, sunt fructificate şi astăzi, în folosul organizaţiei.

Uneori lucra până noaptea târziu, dar totuşi, dimineaţa a fost primul venit la lucru, pentru a verifica şi coordona activitatea. Era foarte meticulos, şi i-a pregătit pe mulţi dintre actualii noştri angajați apreciaţi. Bunul Dumnezeu, care l-a îndrumat spre noi, să-l răsplătească pentru munca sa neostoită, depusă în interesul săracilor. Odihnnească-se în pace !

( în fotografie, Dallos László preia de la prea sfințitul Böcskei László, medalia de merit al Deiecezei Romano Catolice Oradea, la cea de-a 25.-a aniversare al organizaţiei Caritas Catolica, la 12 noiembrie 2015)