Închidere de an la Caritas Catolica

caritas csoportkepMarți, 18 decembrie, exc. sa, d-nul episcop Bocskei Laszlo a participat la tradiționala festivitate de încheiere a anului, organizat pentru angajații și colaboratorii Asociației Caritas Catolica. În cadrul evenimentului s-au tras concluziile anului 2018, și s-a cerut binecuvântare pentru anul viitor. Cuvântul de bun venit a fost rostit de părintele Rajna Iosif, urmat de prelegerile de ajun ale d-nului episcop.

El a mulțumit munca tuturor angajaților Caritas, și a vorbit despre conceptul drumului și cel al centrului. În activitățile de fiecare zi, la fel ca și în munca cu scop caritabil, este foarte important ca centrul să fie constituit de Isus, și ca toate faptele să fie realizate într-un spirit creștinesc. Drumul înseamnă drumul pe care fiecare om parcurge in viața sa, dar în privința caritasului acest concept semnifică și drumul pe care  angajații caritas merg pe lângă cei nevoiași, sprijinindu-le, ajutându-le. Festivitatea s-a încheiat cu o scurtă agapă, prilej cu care angajații din diferite localități și secții s-au putut întâlni și împărtăși gândurile, pentru a se întări reciproc pentru anul viitor.