Instruire de protecție împotriva incendiilor la Caritas

DSC_0943Angajații Asociației Caritas Catolica Oradea au participat la un exercițiu de apărare împotriva incendiilor  miercuri, 26 iunie 2019. Colegii de la Centrul de Îngrijire la Domiciliu, Căminul de Bătrâni Sf. Elisabeta, Cantina Socială Caritas, respectiv magazinul second hand de pe strada Spartacus au fost instruiți de d-l Viorel Pop consultant pompier, și d-l Kiss Istvan responsabil pentru protecția muncii în cadrul asociației.

Participanții și-au reîmprospătat cunoștințele despre regulile de protecție împotriva incendiilor, iar după instruire au avut ocazia să încerce mai multe tipuri de stingători – ca și cel mai comun cu spumă mecanică, sau stingătorul cu bioxid de carbon. Activitatea de miercuri face parte din seria de instruiri tematice organizate în mod regular de mai multe ori pe an cu scopul de a aprofunda și reîmprospăta cunoștințele angajaților în domeniul protecției la locul de muncă spre a oferi condiții cât mai sigure beneficiarilor îngrijiți de asociație.