Preşcolari şi vârstnici la grădinărit

ovisok 1Un extraordinar program în aer liber, organizat luni, în grădina Centrului de Îngrijire Sf. Elisabeta, căminul Asociaţiei Caritas Catolica din Oradea. În cadrul evenimentului, rezidenţii vârstnici au grădinărit împreună cu copiii de la grupa mijlocie a Grădiniţei Sf. Ladislau, veniţi în vizită la cămin. În prealabil, micuţii au prezentat un  scurt program  de poezii, sub conducerea educatoarelor Emese Szabó şi Agnes Vajna, după care, împărţiţi în două grupe, au participat la diferite activităţi.

În timp ce una din grupe a făcut cunoştinţă cu flora grădinii şi metodele pregătirii compostului, cealaltă grupă, aşezată frumos la mesele de pe verandă, au plantat grâu în vase micuţe, apoi pe moviliţa formată, cu ajutorul păhărelelor şi beţigaşelor de plastic, au format simbolurile pascale caracteristice, adică cripta şi crucea, ambele pőrái bucurându-se din plin de activitate. Vârstnicii rezidenţi au gogoloşit şi udat pământul cu avânt copilăresc, bucurându-se împreună cu micuții.