Redirecţionaţi 2% către Caritas Catolica!

irokez1Conform art. 84, alin.2 din Codul fiscal, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară poate să doneze 2% din venitul său (pt. anul precedent) către o asociaţie, fundaţie. Donarea acestei cote de impozit nu reprezintă un cost suplimentar pentru Dumneavoastră şi nu vi se diminuează veniturile. Dacă nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne să fie încasată şi gestionată de Stat.

Cu aceşti bani puteţi contribui la susţinerea serviciilor noastre. Dacă doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariile din anul 2013, să sprijiniţi activitatea Asociaţiei Caritas Catolica vă rugăm urmăriţi următorii paşi:
1. Pentru VENITURI DIN SALARIU tipăriţi FORMULARUL 230 precompletat cu datele Asociaţiei Caritas Catolica. Pentru ALTE VENITURI ÎN AFARA SALARIULUI tipăriţi FORMULARUL 200 precompletat cu datele Asociaţiei Caritas Catolica.
2. Completaţi cu majuscule datele personale la punctul I
3. Semnaţi documentul (câmpul „semnătură contribuabil”).
4. Depuneţi declaraţia la Administraţia Finanţelor Publice (se poate trimite şi prin poştă) sau o puteţi trimite/aduce la noi pe adresa: Şirul Canonicilor nr 21 şi o vom depune noi la registratură.

Suma corespunzătoare a 2% din impozit va fi calculată de către organele fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată.
Formularul se completează în două exemplare din care unul se depune la Administraţia Finanţelor Publice, şi unul rămâne la Dvs. cu ştampila organului fiscal.

Data limită pentru depunerea formularelor este 25 MAI 2017.

Dacă doriţi mai multe informaţii în legătură cu această procedură, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
Date de contact:
Tel.: 0359/427-777
E-mail: caritas.oradea@gmail.com

Formulare se găsesc şi la secretariatul asociaţiei, vă ajutăm în completarea acestora!