Támogassa szolgálatunkat jövedelemadója 3,5%-ával!

belyegkep HU

Önnek nem kerül semmibe, a rászorulóknak viszont óriási segítséget jelenthet. 2019-től a magánszemélyek személyi jövedelemadójuk 3,5 százalékát ajánlhatják fel olyan jótékonysági és civil szervezetek számára, amelyek akkreditált szolgáltatásokat nyújtanak. Ilyen a katolikus karitász is. Szervezetünk adataival kiöltött formanyomtatvány letölthető az alábbi linken: Caritas_Catolica_Formular_230_OPANAF_50_2019

A nyomtatványt bárki leadhatja a Caritas Catolica székhelyén (Ion Creanga tér, 2 szám, Nagyvárad), vagy személyesen az adóhatóság területi képviseleténél (Dimitrie Cantemir utca, 2B, Nagyvárad, Bihar megye, 410519) Leadási határidő 2019 március 15!

Idősgondozás, szegénykonyha, otthoni betegellátás és szociális gondozás, iskolai bentlakás, segélycsomagok rászorulóknak – aki a katolikus karitászt támogatja, ezeket a szolgáltatásokat támogatja. Szervezetünk többszáz beteg és rászoruló személyt, illetve családot támogat az egyházmegye hét településén: Nagyváradon, Margittán, Tasnádon, Nagyszalontán, Szalacson, Székelyhídon és Fugyivásárhelyen, illetve a környező falvakban. További információk és tevékenységi beszámolók weboldalunkon: http://www.caritascatolica-oradea.ro/?lang=hu