Sărbătoare şi la Căminul Sf. Elisabeta

DSC_1022aGraţie participării dezinteresate a muzicienilor orădeni Kiss Livia şi Kiss Géza-Lóránd, rezidenţii Căminului Sf. Elisabeta gestionată de Caritas Oradea, s-au bucurat de clipe de sărbătoare, dăruite de hiturile cântate cu ocazia balului de carnaval.

Rezidenţii costumaţi şi mascaţi, nu doar au ascultat cântecele tinereţii lor, dar şi-au adus din plin aportul, cântând împreună cu interpreţii. Şi, ascultând muzica plăcută, s-au apucat să danseze şi vârstnici care, datorită sănătăţii precare, de obicei îşi petrec mai toată ziua în scaune cu rotile.

Unul dintre punctele culminante ale distracţie a fost momentul în care unul dintre rezidenţi, nenea Laci Markus, fost colonel, a cântat împreună cu Livia Kiss, cântecul militar maghiar „Hei domnule locotenent”  Fireşte, din atmosfera sărbătorească nu a lipsit nici servitul gogoşilor tradiţionali de carnaval, în momentul de relaş de după cântece şi dansuri.

Galerie poze