Sărbători cu stomacul plin

DSC_0833Prin bunăvoinţa asociaţiei Schijndel Vincentius Vereniging, Caritas Catolica a reuşit să împartă  nevoiaşilor pachete cu alimente, de patru ori în perioada sărbătorilor. Astfel, oamenii străzii, familii cu mulţi copii, persoanele  vârstnice şi bolnave, hrăniţi de cantina socială, n-au rămas cu stomacul gol nici de sărbători.

Cu ajutorul asociaţiei olandeze,

• În 29 Noiembrie ,înainte de sărbătoarea apostolului Sf.Andrei, 83 de persoane nevoiuaşe au beneficiat de câteun pachet, care conţinea: 1 pâine, 1 salam, 2 conserve de supă,  batoane muslie
  • În 7 Decembrie, înainte de sărbătoarea concepţiei imaculate, 90 de persoane nevoiaşe au primit pachet de alimente , conţinând: ½ pâine, 1 conservă supă,1 pateu.
  • 22 Decembrie, în vinerea din ajunul sărbătorilor de Crăciun, 106  nevoiaşi Au primit pachete de alimente în valoare de 35 lei fiecare,conţinând : 1 pâine, 1 cozonac, 2 fire de cârnaţi uscaţi, 1 pachet bomboane de pom, 2 conserve de supă
  • Ultima distribuire de alimente are loc vineri,  29 decembrie, când încă 106 persoane nevoiaşe beneficiază de pachete cu alimente . Pachetele pentru anul nou conţin 1 pâine, 1 cozonac, 2 cârnaţi şi 1 conservă supă.

Mulţumim, şi în numele îngrijiţilor noştri, generosul sprijin venit din partea vechiului nostru partener şi sponsor Schijndel Vincentius Vereniging, care şi de data asta a reuşit să aducă o rază de lumină şi bucurie în viaţa îngrijiţilor eparhiei noastre, precum şi diaconului Peter Zidar, care deasemenea sprijină cantina socială  Caritas Catolica, conservele de supă oferite de el au îndestulat  mulţi nevoiaşi înfometaţi. Dumnezeu să-i răsplătească pentru contribuţiile  lor!