Ünnepek, teli gyomorral

DSC_0833A Vincentius Vereniging Schijndel segélyszervezet jóvoltából az ünnepi időszakban 4 alkalommal is élelmiszer csomagot tudott osztani a rászorulóknak a Caritas Catolica. A szegénykonyha által ellátott hajléktalanok, nagycsaládosok, beteg és idős személyek így az ünnepnapokon is a hétvégéken sem maradtak üres gyomorral.

A Holland segélyszervezet támogatásával

• November 29-én, a Szent András apostol ünnepét megelőző napon 83 rászoruló személy részesült élelmiszercsomagokban amelyek tartalmaztak: 1 kenyeret, 1 szalámit, 2 leveskonzervet, műzliszeleteket
  • December 7-én, a szeplőtelen fogantatás ünnepét megelőző napon 90 rászoruló személy részesült élelmiszercsomagokban amelyek tartalmaztak: ½ kenyeret, 1 leveskonzervet, 1 pástétomot.
  • December 22-én, a Karácsonyi ünnepkört megelőző pénteken 106 rászoruló kapott egyenként 35 lej értékű élelmiszercsomagokat, melyek tartalmaztak: 1 kenyeret, 1 kalácsot, 2 szál szárazkolbászt, 1 csomag szaloncukrot, 2 leveskonzervet
  • Az év utolsó élelmiszercsomag-osztására december 29-én, pénteken kerül sor, amikor is újabb 106 rászoruló részesül élelmiszeradományban. Az újévi csomagok 1 kenyeret, 1 kalácsot, 2 szál kolbászt és 1 leveskonzervet tartalmaznak

Elátottaink nevében is köszönjük a nagylelkű támogatást a régi partnerünknak és szponzorunmknak, a Vincentius Vereniging Schijndel szervezetnek, amely ezúttal is örömöt vitt a Nagyváradi Egyházmegye rászorulóinak életébe, valamint Peter Zidar diakónusnak aki szintén sok éve támogatója a Caritas Szegénykonyhájának és az általa felajánlott leveskonzervek sok rászoruló és hajléktalan szenvedéseit enyíhtették. Isten fizesse meg hozzájárulásukat.