Otthoni beteggondozas

Margittai Otthoni Beteggondozó Központ

Otthoni beteggondozó központunk rendelkezik az Egészségügyi Minisztérium akkreditációjával, illetve szoros együttműködésben van a Bihar megyei Egészségügyi Biztosítóval. Azon személyek számára, akik számára megszűnt a kórházi ellátás és a szakorvos otthoni beteggondozási ajánlásával rendelkeznek, szervezetünk költségmentesen biztosítja a rendszeres egészségügyi ellátást a beteg otthonában. CID Marghita
A szociális szolgáltatásokat is ellátó házi beteggondozó központunk az alábbi feladatokat vállalja:
- bevásárlás
- számlák kifizetése
- étel házhoz szállítása
- segítség a takarításban, mosásban, vasalásban
- vérnyomás- és vércukorszint, koleszterinszint mérése, monitorizálása
- injekciók beadása
- sebek kötözése, szondák és perfúziók cseréje CID Marghita2
Mindezek mellett, odafigyelünk pácienseink jogi és adminisztratív tanácsadására, az ellátásban szükséges eszközök, alapanyagok biztosítására, a családtagokkal való konzultációra és tanácsokkal való ellátására, a beteggel való harmonikusabb kapcsolata kialakításának és megőrzésének érdekében. Kedvezményezettjeink nagyrészt akut vagy krónikus egészségügyi bántalmakban szenvedők, akiket mozgásképtelenségük megakadályoz egy egészségügyi intézménybe való eljutásban és ugyanakkor rendszeres állapotfelmérést igényelnek. Havonta, körülbelül 30 gondozott otthonában biztosítunk ellátást.

Érdeklődni a 0740/015100-as mobilszámon lehet Fézer Andrea egészségügyi asszisztensnél.

Címünk: Bihorului utca 9. szám, Margitta