Internat

Internatul “Sf. Ladislau”

Internatul nostru s-a înfiinţat pentru a oferi o mână de ajutor pentru elevii care provin din localităţile din zona rurală a judeţului, care frecventează o instituţie de învăţământ din Oradea, pentru a scăpa de problemele cazării şi de povara financiară. Repartizarea elevilor în internat se face diferenţiat pentru băieţi şi fete în dormitoare amenajate simplu dar confortabil şi modern, cu băi separate pentru băieţi şi fete. Servirea meselor se face la cantina asociaţiei în sala de mese utilată corespunzător. De asemenea, episcopia romano-catolică asigură o sală pentru programe artistice pentru elevii internatului, unde se organizează de exemplu şi programe de Crăciun, cu a cărui ocazie elevii  primesc diferite cadouri sponsorizate de organizaţii din Germania şi Austria.
suli_006

ebedlo
Rezidenţii se află sub supravegherea permanentă a pedagogilor calificaţi, orientaţi spre a câştiga încrederea tinerilor şi a le ajuta în problemele specifice adolescenţei. În cursul anului şcolar asigurăm cazare pentru 35 de persoane în 5 camere, iar în timpul weekend-urilor şi în vacanţă oferim cazare şi masă la preţuri avantajoase turiştilor, studenţilor din străinătate şi grupurilor pe baza unor rezervări anterioare. O parte din elevi urmează cursurile Liceului Romano Catolic “Szent László”, iar ceilalţi frecventează cursurile altor licee, şcoli profesionale din Oradea. Asociaţia Caritas acoperă integral costurile de cazare pentru elevii ale căror familii se confruntă cu grave probleme materiale şi financiare.
suli_008
Pentru informaţii şi rezervări ne puteţi apela telefonic sau prin e-mail sau personal la secretariatul asociaţiei.

PROGRAM CU PUBLICUL:
Pedagogi: 8: 00-17: 00
În timpul vacanţelor: 8: 00-15: 00
Secretariat: 8: 00-15: 00

CONTACT:
INTERNAT „SF. LADISLAU”
Adresa: Şirul Canonicilor nr.21
410161 Oradea Judeţul Bihor
TEL/FAX: 0040 /259 412 760 (secretariat)

E-mail: caritas.oradea@gmail.com