Magazin second hand

Vanzare en-gros si en-detail

Magazinele noastre aflate pe Şirul Canonicilor, sediul Caritas şi pe strada Spartacus, oferă la vânzare îmbrăcăminte, încălţăminte, salopete şi echipament de lucru, obiecte de uz casnic, echipamente electronice, echipamente sportive, obiecte sanitare şi produse de igienă personală, obiecte de uz medicinal, jucării pentru copii, mobilier şi obiecte decorative second-hand în sistem en-gros pentru comercianţi şi en-detail pentru persoane fizice. Magazinele organizaţiei oferă o alternativă pentru persoane cu venit modest, familii mari, pensionari. La noi puteţi găsi o gamă largă de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru toate anotimpurile, pentru întreaga familie, rechizite şi ghiozdan pentru şcolari, diferite jucării pentru toate vârstele, inclusiv bebeluşi, bicicletă, jucării de pluş. Transporturile din străinătate conţin paturi, dulapi, birouri second-hand, saltele, paturi speciale care facilitează îngrijirea bolnavilor. De asemenea, oferim clienţilor tot ceea ce se utilizează în bucătărie, cum ar fi veselă, ustensile de gătit, vase de gătit, seturi de farfurii, boluri, cane ceramice sau din sticlă, simple sau decorate, iar pentru decoraţia căminului diferite perdele, perne, cuverturi, covoare, lumânări de diferite dimensiuni şi culori. Sponsorii noştri străini ne furnizează produse cosmetice şi de igienă personală de mărci germane şi olandeze, cum ar fi geluri de duş, şampoane, pastă de dinţi, creme şi loţiuni, produse de coafare, etc. Ocazional primim aparate casnice, obiecte electronice de divertisment. Oferta noastră se diversifică şi cu obiecte sanitare şi de uz medicinal, îmbrăcăminte albă pentru personalul medical, mănuşi sterile de unică folosinţă, produse destinate pentru igiena doamnelor şi destinate problemelor de incontinenţă, scutece pentru adulţi şi copii, cearşafuri speciale folosite pentru bolnavi, etc. Aşadar între clienţii noştri se numără nu numai persoane fizice dar şi spitale sau cabinete medicinale.

Vă aşteptăm cu drag în magazinele Caritas Catolica cu un sortiment diversificat şi reînnoit săptămânal.

Contact:

Magazin nr.1: str. Şirul Canonicilor nr.21, 410161 Oradea, judeţul Bihor