Otthoni beteggondozas Tasnad

Otthoni gondozási programunk keretében olyan akut és/vagy krónikus betegségben szenvedő emberek számára biztosítunk ellátást, akik nem száz százalékosan önellátóak, és korlátozott mozgáslehetőségük miatt nem tudnak bejárni az egészségügyi központokba.

cidt1-tasnad

A Caritas Catolica asszisztensei és gondozónői a beteg otthonában nyújtanak egészségügyi és szociális ellátást – sebeket kötöznek, injekciót és perfúziót adnak, vérnyomás- és vércukorszint mérést végeznek, forgatják, tornáztatják a beteget, de segítenek a személyes higiéniában is, a beteg egészségi állapotának és az orvos ajánlásának függvényében. Házigondozói Központunk rendelkezik a kezeléshez szükséges folyóeszközökkel.

Házigondozói Központunknál ugyanakkor bérelhetők különböző gyógyászati- és segédeszközök, mint például járókeretek, mankók, kerekesszékek, állítható betegágyak, rollátorok stb.

cidt3-tasnadSzolgáltatásainkat az Egészségügyi Minisztérium Akkreditálja. Az egészségügyi biztosítóházzal kötött szerződés értelmében a kórházból elbocsátott betegek a szakorvos javaslata alapján ingyenes otthoni betegápolásban részesülhetnek, s a szolgáltatások árát az egészségbiztosítási pénztár téríti meg.

Életkortól, nemtől, illetve nemzetiségi- és vallási hovatartozástól függetlenül ellátunk minden rászoruló beteget. Munkatársaink szeretettel és megbecsüléssel kezelik a pácienseket, tiszteletben tartva emberi méltóságukat és bizalmasan kezelve személyes adataikat. Munkatársaink rendszeres szakmai továbbképzéseken, találkozókon és tapasztalatcseréken vesznek részt, hogy mindig a lehető legkorszerűbb módszerekkel dolgozhassanak.

Elérhetőség:
Caritas Catolica-Tasnádi munkapont
M. Sadoveanu utca 3 szám, 445300 Tasnád, Szatmár megye

Tel. +40(0)261/827572, +40(0)361/424167

e-mail: caritas.tasnad@yahoo.com