Târg caritabil de advent 2016

Adventi vasar 2016 002„Milostivi precum Tatăl”a fost motto-ul Anului Sfânt al Milostivirii recent încheiat, an în care ne-am străduit cu toții să trăim mai profund în viața de zi cu zi, în relațiile cu semenii noștri acea milostivire, pe care Dumnezeu o arată tuturor. De această milostivire am dorit să dăm dovadă și cu ocazia celei de a treia ediții a Târgului Caritabil de Advent, care a avut loc sâmbătă, 3 decembrie 2016, ora 15.00 în parcul Catedralei Romano-Catolice.

Au fost oferite publicului produse artizanale de patiserie, obiecte ornamentale de Crăciun, accesorii vestimentarede iarnă, care au putut fi procurate în schimbul unei donații. Sumele astfel obținute vor fi folosite exclusiv în scopuri caritabile. La finalul târgului, în cadrul unei ceremonii liturgice, a fost aprinsă cea de a doua lumânare de pe coroana de Advent din fața Catedralei. Voluntarii Caritas Catolica au împărțit ceai cald pe parcursul întregii dupăamiezi.

Vezi: Galerie Foto