Târg de Primăvară în licee orădene

Târgul de Primăvară a devenit deja tradiţie în liceele orădene, fiind organizat prima dată în anul 2008. În acest an au participat mai multe organizaţii ca: Asociaţia Deficienţilor Locomotori din Oradea, Fundaţia Credinţă şi Lumină, Asociaţia Viaţă cu Autism, Centrul Social de Zi Sfântul Francisc pentru Copii cu Dizabilităţi.
Evenimentul are ca scop de a sprijini afirmarea persoanelor cu nevoi speciale şi să deschidem noi căi de comunicare între tinerii din învăţământul de masă, şi persoanele cu nevoi speciale.
Profesorii şi elevii au putut alege între felicitări, ornamente, turtă dulce şi alte mici cadouri de Paşti. Din contribuţia donatorilor se va achiziţiona materia primă pentru următoarele târguri.
Le mulţumim studenţilor voluntari de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii din Oradea şi celor de la Universitatea Partium care ne-au ajutat mereu.
Mulţumim Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Liceului Teologic Romano-Catolic „Szent László”, Liceul Teologic Reformat „Lorántffy Zsuzsanna” şi Şcoala Gimnazială „Szacsvay Imre” care ne-au oferit spaţiu şi sprijin pentru organizarea acţiunii.
Andrea Nagy – asistent social
Centru de Consiliere şi sprijin pentru persoane cu dizabilităţi Oradea