Vizitatori din Regatul Unit

DSC_7996Joi, ne-au vizitat  dragii noştri prieteni şi sponsori, de la Asociaţia Mustard Seed din Jersey, care au sosit la Oradea împreună cu unsprezece eleve de la Liceul Romano-Catolic Beaulieu însoţite de câţiva dintre profesori. Tinerele s-au implicat personal, ajutând la distribuirea hranei pentru nevoiaşi la cantina socială, apoi i-au vizitat pe cei care locuiesc la căminele de bătrâni Sf.Elisabeta şi Sf.Martin. Elevele au luat ceaiul cu internii, apoi i-au îmbucurat pe cei vârstnici cu frumoase cântece de crăciun.În program au inclus, într-o interpretare autentică, şlagăre englezeşti cum ar fi Jingle Bells, sau Rudolf, renul cu nasul roşu.

Asociaţia Mustard Seed și Liceul Beaulieu sprijină hrănirea mai multor nevoiaşi la cantina socială Caritas, şi tot mulţumită donaţiei lor generoase, în 5 decembrie am putut împărţi de Sf.Nicolae, 75 de pachete cu alimente pentru cei săraci. Suntem recunoscători pentru atenţia şi generozitatea lor şi le mulţumim din suflet şi în numele beneficiarilor.