Ziua Mondială a Voluntarilor 2019

DSC_0280Astăzi, 5 decembrie sărbătorim Ziua Mondială a Voluntarilor. Să le acordăm azi atenție.

Mulțumim tuturor voluntarilor Caritas, care ne ajută cu abnegație și în mod regular în munca noastră – uneori vizibil, alteori din spatele culiselor – nu se lasă descurajați de căldură, ploaie, sau frig. Lucrează cu entuziasm ca să aducă lumină în viața nevoiașilor, și ca să creeze un mediu mai frumos. Să trăiască voluntarii noștri extraordinari!

Moș Nicolae a vizitat căminele Caritas

Un musafir neașteptat a înfrumusețat ziua vârstnicilor din căminele administrate de Asociația Caritas Catolica în Oradea. Moș Nicolae a sosit cu sacul plin, și în hainele emblematice, în timpul mesei de prânz, ca să distribuie pachete de dulciuri atât rezidenților, cât și îngrijitoarelor din cămin. Ochii strălucitori, îmbrățișările mulțumitoare și entuziasmul beneficiarilor confirmă încă o dată că a doua copilărie este la fel de importantă decât prima.

DSC_1115

La Căminul Sf. Martin din Nufărul, evenimentul a fost dedicat memoriei d-nei Erzsi. Mulțumiri pentru contribuția aparținătorilor dânsei, respectiv a soților Jan și Coby Willemsen de la Stichting Steungroep Nederland Roemenie care au donat un uscător profesional căminului. Mulțumiri speciale Surorilor Franciscane din Mallersdorf care au asigurat o parte din dulciurile distribuite în Căminul Sf. Elisabeta.

Hrama sfintei Elisabeta sărbătorită la cămin

tevekenyen szeretni 1Angajații și rezidenții Căminului de Bătrâni Sf. Elisabeta, administrată de Caritas Catolica, au sărbătorit hrama sfintei care a dat numele căminului,  cu o serie de activități religioase și culturale dealungul a 5 zile. Ca încheiere episcopul Bocskei Laszlo a celebrat o slujbă festivă în capela căminului alături de pr. Rajna Iosif directorul Caritasului, ps. Martin Roos episcop din Timișoara, Kohr Balazs conducătorul spiritual al căminului, și Vakon Zsolt secretar episcopal. Detalii în curând.

Vezi: Galeria de imagini

« Inapoi