Instruire de protecție împotriva incendiilor la Caritas

DSC_0943Angajații Asociației Caritas Catolica Oradea au participat la un exercițiu de apărare împotriva incendiilor  miercuri, 26 iunie 2019. Colegii de la Centrul de Îngrijire la Domiciliu, Căminul de Bătrâni Sf. Elisabeta, Cantina Socială Caritas, respectiv magazinul second hand de pe strada Spartacus au fost instruiți de d-l Viorel Pop consultant pompier, și d-l Kiss Istvan responsabil pentru protecția muncii în cadrul asociației.

Participanții și-au reîmprospătat cunoștințele despre regulile de protecție împotriva incendiilor, iar după instruire au avut ocazia să încerce mai multe tipuri de stingători – ca și cel mai comun cu spumă mecanică, sau stingătorul cu bioxid de carbon. Activitatea de miercuri face parte din seria de instruiri tematice organizate în mod regular de mai multe ori pe an cu scopul de a aprofunda și reîmprospăta cunoștințele angajaților în domeniul protecției la locul de muncă spre a oferi condiții cât mai sigure beneficiarilor îngrijiți de asociație.

Consultanță de specialitate Ortopedie

csernatony hirdetesProf. Dr. Zoltán Csernátony, directorul Clinicii de Ortopedie din Debrețin, și-a redeschis Cabinetul medical individul la Oradea, în noua clădire a Policlinicii Caritas (Oradea str.Piata Ion Creangă nr.2).

Consultațiile au loc pe baza unei programări, de două ori pe lună, de la ora 16:00, vineri. Contact: +40 771104 967

Solicitare oferta tehnico-financiara Pentru LEASING OPERATIONAL

UPDATE: Termenul de predare a ofertelor se prelungește până în data de 2 iulie 2019!

Descarcă aici în format Word: SOLICITARE OFERTE

Oferta se va transmite in format electronic la adresa de e-mail nagy.hortenzia@caritascatolica-oradea.ro sau se va depune in format fizic in plic inchis la sediul Asociaţiei Caritas Catolica, situat în Mun. Oradea P-ta Ion Creanga   nr.2, până la data de  19.06.2019, ora 12.00.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa Asociaţiei Caritas Catolica sau la adresa electronica: nagy.hortenzia@caritascatolica-oradea.ro, până la data limită de depunere a ofertei 19.06.2019, ora 10.00.

f1608ad38ba67b53e1a3fbbf6d0521c5-0f1608ad38ba67b53e1a3fbbf6d0521c5-1f1608ad38ba67b53e1a3fbbf6d0521c5-2

« Inapoi