Acțiunea cutia de pantofi continuă

DSC_0026Cadourile trimise de către sponsori germani și austrieci copiilor din Bihor au ajuns prin intermediul Asociației Caritas Catolica și la grădinița Sf. Ladislau Oradea, respectiv la copii participanți la activitatea de zi organizată de Comunitatea Pâinea Vieții. Micuții au primit cu mare bucurie surprizele, și în schimbul cadourilor, au cântat cântece românești și maghiare angajaților asociației.

Cutiile, alcătuite cu multă grijă şi dragoste conţineau dulciuri, jucării, creioane colorate, cărţi, articole mici de îmbrăcăminte sau de uz şcolar. Ele au fost pregătite la parohiile Purgstall, Pöchlarn, Gaming, Steinakirchen, Petzenkirchen și Wieselburg din Austria, de grupul de tineret Junge Generation Bezirk din Melk, precum şi în Germania la organizaţia Caritas St. Elisabeth din Altötting, şcoala Maria Ward Realschule din Burghausen, parohia Kirchdorf am Inn, şi în mai multe şcoli din Neuötting și Altötting. Acțiunea a fost sprijinită de Consiliul Local și Consiliul Județean din Wieselburg, respectiv firma Buchmayer, băncile Volksbank, Sparkasse și Raiffeisen, precum și oficiul poștal Wieselburg și clubul local Lions.

Peste 2000 de copii au beneficiat de pachete în cadrul acțiunii organizată de Asociația Caritas Catolica Oradea.