Hirdetés felnőttképzőknek

Tisztelt partnerek és jövőbeli munkatársak!

A POSDRU: „Partnerség a munkaerőpiaci esélyegyenlőségért” projekt keretén belül egyedi munkalehetőség nyílik a képzői képesítéssel rendelkező személyek számára. Az érdeklődő személyeknek lehetőségük van hozzájárulni a munkahelyi és a nemek közötti esélyegyenlőség megteremtéséhez, azáltal, hogy képzőként a következő kurzusokon taníthatnak: szociális gondozó, babysitter, takarító, házi beteggondozó.

Jelentkezési feltételek:

-          Képzői (tréneri) oklevél (akik szeptemberben vizsgáznak igazolást kapnak)

-          Legkevesebb 3 év általános munkatapasztalat (munkatapasztalatnak számít az igazolható önkéntesség is)

-          Felsőfokú végzettség

-          Román nyelvtudás

*A fent felsorolt feltételek hiánya kizáró jellegű.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

-          Motivációs levél

-          A munkatapasztalatot, illetve a képesítéseket (képzői és felsőfokú végzettséget) bizonyító iratok másolatai

Az érdekeltek a dokumentumaikat leadhatják a Caritas Catolica Egyesület POSDRU irodájában munkanapokon 08-16 óráig, illetve e-mailben a nagy.hortenzia@caritascatolica-oradea.ro címen. Jelentkezni szeptember 18-ig lehet.

Kérdőív:

A leadott iratok mellett kérünk minden jelentkezőt, hogy a csatolt kérdőívet nyomtassák ki és kézzel töltsék ki. A kitöltött kérdőívet a szeptember 22-i találkozóra kell elhozni.

Találkozó a jelentkezőkkel:

Szeptember 22-én 15 órától a Szent Erzsébet Központ-ban egy találkozóra kerül sor a képzések szervezőivel a jelentkezők számára. A találkozó meghívottai mindazon személyekm, akik teljesítik a fent felsorolt jelentkezési feltételeket és leadták a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. A találkozó során a képzéssel, annak szervezésével, időbeosztásával, moduljaival kapcsolatos témák, valamint a jelentkezők kérdései és igényei kerülnek megbeszélésre. A találkozó utáni periódusban történik majd az adatok feldolgozása és a trénerek kiválasztása.

További információk a képzésekről:

A képzések időbeosztásáról, helyszínéről, a leadásra kerülő modulokról és egységekről bővebben a csatolmányokban olvashatnak. A foglalkozási standardokat a következő címeken lehet elérni:

-          Szociális gondozó: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/Lucrator%20social_00.pdf

-          Babysitter: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/Baby%20Sitter_00.pdf

-          Takarító: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/ag-curatenie.pdf

-          Házi beteggondozó: http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/ingrijitor%20batrani%20si%20copii%20la%20domiciliu.pdf

Csatolmányok:

grafic de formare