Ceai cald şi gogoşi pentru orădeni

fankotDoi reprezentanţi ai Asociaţiei Caritas Catolica Oradea şi trei elevi proveniţi de la Internatul Caritas i-au servit, ieri, cu gogoși şi ceai cald pe orădenii care s-au aflat în trecere pe Pietonala orădeană, în apropiere de Grupul statuar al poeţilor maghiari. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul maratonului caritabil organizat cu ocazia sărbătorilor de Caritas Catolica Oradea, ca încheiere a Sfântului An al Milostivirii.

Distribuirea gratuită de gogoşi şi ceai cald face parte din programul maratonului caritabil de 40 zile, iniţiat de Caritas Catolica, care cuprinde o serie de activități caritabile timp de cinci săptămâni înaintea Crăciunului.

Evenimentul a fost sprijinit de organizaţia germană Caritasverband Passau, un sponsor mai vechi al Asociaţiei Caritas Catolica Oradea.  Următoarea distribuire de gogoşi şi ceai cald organizată de Caritas Catolica va avea loc joi, 15 decembrie, în aceeași locaţie.