În memoria d-nei Christine Reindl

Christine Reindl - gyaszjelentes

Cu adâncă tristeţe am luat la cunoştinţă decesul vechii noastre prietene şi sponsor, Christine Reindl. Transmitem condoleanţele noastre familiei îndurerate şi toată compasiunea pentru pierderea suferită.

În calitate de conducător al grupului Acţiunea Brückenschlag din Memmelsdorf, întotdeauna ne-a ajutat cu multă generozitate, cu donaţii materiale şi aporturi în natură. Datorită transporturilor trimise, am putut ajuta mulţi nevoiaşi. În decursul timpului, mulţi au aderat la această acţiune şi au jertfit timp, bani şi energie pentru ajutorarea săracilor din dieceza orădeană.

Coordonatoare a acţiunii din Memmelsdorf, Christine Reindl a fost angajată trup şi suflet în această activitate, şi folosindu-se de legăturile sale cu persoanele fizice şi organizaţii, ne-a ajutat şi a construit o punte. Bolnavi, handicapaţi, bătrâni, familii nevoiașe, oameni singuratici, îi pot mulţumi pentru multe. Inclusiv întâlnirile personale şi legăturile sufleteşti erau importante pentru ea.

Atât noi, cât şi comunitatea din Valea Pomilor, respectiv familiile ajutorate, Fundaţia Albin, bursierii Liceului Teoretic Ady Endre, toţi suntem recunoscători bunului Dumnezeu, că am avut ocazia de a o cunoaşte pe Christine Reindl. Credem în înviere. Această credinţă trăieşte din dragoste. Rugile noastre ne leagă în aceste clipe grele. Domnul să o răsplătească în viaţa veşnică, pentru tot binele ce l-a făcut.