Elhunyt szervezetünk egykori főkönyvelője

Dallos Laszlo - sepiaA nagyváradi Caritas Catolica munkaközössége mély sajnálattal értesült róla, hogy a szervezet egykori főkönyvelője DALLOS LÁSZLÓ tegnap reggel elhunyt. Egy nehéz időszakban kértük fel őt, hogy a katolikus karitász könyvvitelét vezesse, amikor még törvényes keret sem volt Romániában a non-profit szervezetek működésére. Nagy szakértelemmel rendelkező, precíz munkatárs volt, aki teljes odaadással végezte munkáját. 2003–2010 között megalapozta az intézményesült karitász könyvvitelét. Munkája gyümölcsét a mai napig is hasznosítja a szervezet.

Sokszor éjszakába nyúlóan dolgozott a számvitelen, de reggel mégis ő volt az első, aki megérkezett a munkahelyre, hogy mindent felügyelhessen. Mindennek utána járt. Számos kiváló munkatársunkat ő tanította be. A jóisten, aki annak idején hozzánk rendelte őt, legyen az aki meghálálja azt a fáradságos munkát, amit a szegények szolgálatában végzett. Nyugodjon békében!

(fotónkon Dallos László a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye érdemérmét veszi át Böcskei László megyéspüspöktől, 2015. november 12-én, a Caritas Catolica 25 éves jubileumán)