Îngrijire temporară a vârstnicilor, pe perioada vacanţei de vară

DSC_6736Caritas Catolica vine în ajutorul familiilor, care ar dori să plece în concediu, dar nu au cu cine lăsa rudele vârstnice, care necesită îngrijire. În Căminul Sf. Elisabeta, se asigură oaspeților temporari cazare, masă şi asistenţă de 24 de ore pe zi, pentru week-end, pe o întreagă săptămână, sau chiar pe o perioadă mai lungă, după înţelegere.

Vârstnicul se poate simţi ca la hotel. Este cazat în cameră agreabilă, cu baie, primeşte 3 mese principale pe zi şi 2 gustări, iar pe timpul zilei poate participa la diferite activităţi. Totuşi, înseamnă mai mult decât un hotel, căci oaspeții sunt supravegheaţi şi îngrijiţi 24 de ore pe zi, de asistente şi îngrijitoare specializate în domeniu, care controlează administrarea medicamentelor, ajută la igiena personală, schimbă pansamente, scutece şi se îngrijesc de toate nevoile oaspeților.

Astfel, familia poate să-şi petreacă în voie concediul, şi o poate şti în siguranţă pe ruda cu care poate ţine legătura prin telefon sau Skype. Clientul poate participa la gimnastica pentru vârstnici, masaj, work-shopuri artizanale sau alte activităţi terapeutice. Va avea ocazia să cunoască oameni noi, şi-şi poate petrece propria vacanţă într-o comunitate numeroasă şi închegată.

Numărul locurilor este limitat. Pentru rezervare şi detalii, sunaţi la nr. 0749018033, luni–vineri între orele 8–16.