Pachete de Paşte

husvetpastiCu ocazia Paştelui ortodox, Adrian Merka, deputatul Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România, a donat pachete cu alimente nevoiaşilor cantinei sociale Caritas Catolica. Dumnealui a mai sprijinit şi cu alte ocazii săracii, bolnavii şi vârstnicii oblăduiţi de Caritas.

Modest şi discret, deputatul UDSCR nu a ţinut să fie personal prezent la împărţirea pachetelor, dar din conservele, fructele, cozonacii şi dulciurile de Paşti transmise de dl. deputat, personalul cantinei Caritas a făcut şi a împărţit 71 de pachete, în valoare totală de 1.300 lei.

Este demn de menţionat, că în pachetele de Paşte a fost pusă şi câte-o conservă mărişoară de supă, donate cantinei sociale de către dl. Peter Zidar din Austria, sponsor conştiincios al organizaţiei Caritas. Beneficiarii pachetelor chiar erau bucuroşi, căci deşi cantina socială era închisă luni, de sărbători – astfel , nevoiaşii nu au rămas nici o zi fără alimente.