Redirecționați 3,5% către Caritas Catolica!

belyegkep RO

Nu vă costă nimic, dar poate însemna un mare ajutor pentru nevoiași. Din 2019 persoanele fizice pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit organizațiilor non-guvernamentale, furnizori de servicii sociale acrediate, cum este și Asociația Caritas Catolica. Formularul completat cu datele asociației noastre poate fi descărcat pe linkul:

Caritas_Catolica_Formular_230_OPANAF_50_2019

Formularele completate cu datele personale pot fi predate la sedul Asociației Caritas Catolica Oradea (Piața In Creangă, nr. 2), sau personal la sediul ANAF (Str. Cantemir Dimitrie, 2B, Oradea, Bihor, 410519, Oradea). Termenul limită pentru predare 15 martie 2019!

Îngrijirea vârstnicilor, cantină socială, îngrijire la domiciliu, internat social, pachete de ajutoare pentru nevoiași – aceste sunt serviciile pe care le puteți sprijini prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariile. Caritas Catolica ajută sute de oameni și familii nevoiașe în 7 localități ale diecezei: Oradea, Marghita, Tășnad, Salonta, Sălacea, Săcueni și Oșorhei, plus satele limitrofe. Mai multe informații și rapoarte de activitate puteți găsi pe website-ul asociației: http://www.caritascatolica-oradea.ro/raport-anual.html