Tricotat cu dragoste, din Olanda

Familia Beukenkamp şi domnul Hans Steenbergen, reprezentanţi ai organizaţiei SOEB din Olanda, se află timp de o săptămână în Oradea, pentru a vizita Centrul de Îngrijire la Domiciliu din cadrul Asociaţiei Caritas Catolica.
Pe lângă acest program, sunt implicaţi şi în alte acţiuni de caritate, astfel au vizitat elevii şcolii generale şi copiii unei grădiniţe din Tăşnad, pentru a dărui 300 pulovere calde. Puloverele au fost tricotate de un grup de femei din Olanda, cu vârste între 70-90 de ani, care au iniţiat acţiunea pentru a sprijini copii nevoiaşi din România în zilele reci de iarnă. Unele dintre doamnele perseverente, se întâlnesc în mod regulat în condiţii plăcute pentru a tricota, iar altele, care sunt imobilizaţi, lucrează în condiţii casnice. Firele folosite pentru tricotat sunt cumpărate ocazional chiar de către doamnele creative. Deasemenea doamna Ria Beukenkamp, reprezentanta organizaţiei SOEB, se implică în colectarea materialelor pentru tricotat, contribuind şi ea la această acţiune caritabilă.